Hair Care

Hair, ligesom huden, behov vitaminer og næringsstoffer Stoffer. Korrekt hår pleje bør nødvendigvis omfatte hår maske. Desuden vil masken bidrage til at styrke håret og forbedre deres vækst. Typisk, en maske til vaske hovedet, fordi alle de samme ønsker at vaske forårsaget af sammensætning og god hår vaske sig.

Her er nogle regler. De vil bidrage til at gøre pleje Hair mere effektivt:

Rør blandingen godt før fremkomsten af et homogent masse:

anvende masken på håret umiddelbart efter kogning, efter at have brugt hår masker skal grundigt skylles, er masken hænder Vatsvabere eller en speciel børste;

ville være godt, hvis i færd med at anvende den maske, du behøver massage huden indbygger i en cirkulær bevægelse;

Lad ikke maske på hår alt for længe (holde maske mere end de anbefalede tid, bør ikke være, det ikke hjælpe med at styrke effekt, men det kan gøre ondt.

Personer med en normal type hår til at være misundt, hårpleje for De er ikke kompliceret. Normal hår ikke kræver medvirken af specialister, selv om der var en læge skal stadig være, fordi hår er normalt type kan være meget nemt at "slå" i den fede eller tør, men dette senere. Hår af denne type vask, normalt en dag senere, dvs tre gange om ugen. Men i princippet, mode vask hver person bestemmer uafhængigt af hinanden.